Betingelser

Betingelser som gjelder ved kjøp av produkter på Ditt Italia sine nettsider. Her finner du relevant informasjon du kan ha nytte av som kunde i Ditt Italia sin nettbutikk. Ta kontakt dersom du har spørsmål du ikke finner svar på her:

Kontaktinformasjon
Ditt Italia
Eies av JTM Consult AS
Skogvegen 1, 2072 DAL
Org.nr:  920 504 515 MVA
kundeservice@dittitalia.no

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Ditt Italia:
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil på nettsiden.

Ordrebekreftelse
Kunden mottar ordrebekreftelse på e-post rett etter bestilling.

Betaling og frakt
Alle priser er i norsk valuta (NOK) og alle varepriser er inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er spesifisert. Vår netthandel er kun for personer over 18 år. Det er Ditt Italia som er ansvarlig for transaksjonen din. Kjøper velger betalingsmetode i nettbutikken. Velg mellom kredittkortbetaling via Stripe sine tjenester, eller betaling med VIPPS. Når dette er gjort vil varene bli sendt med det fraktproduktet du har valgt, og vi sender deg en sporingskode for forsendelsen. Skal varene hentes på vårt lager i Lillestrøm eller Eidsvoll, kan varene betales via VIPPS ved utlevering.

Faktura
Bedriftskunder med solid egenkapital kan velge faktura som betalingsløsning. Dette må avtales på telefon i forkant av bestillingen, og Ditt Italia forbeholder seg retten til å kansellere ordre i tilfelle svak soliditet.

Leveringstid
Dine varer vil, under normale omstendigheter, sendes ut 1-4 virkedager etter vi har mottatt din bestilling.

Skadet forsendelse
Ved transportskader hos Posten og Bring gjelder det å få registrert skaden ved mottak av forsendelsen eller umiddelbart etter at du har oppdaget skaden. Du må da levere inn de skadede varer og emballasjen som de kom i på nærmeste postkontor eller utleveringssted. Betjeningen vil da hjelpe til med å fylle ut et skademeldingsskjema som du sender til Ditt Italia, sammen med en oversikt over hva som har blitt skadet. Vi vil deretter ta oss av den videre saksgang. Det er kun når disse kravene er oppfylt at kunden vil få erstattet en ødelagt forsendelse.

Angrerett
Du kan alltid angre dersom du returnerer varene innen 14 dager. Ta kontakt med Ditt Italia før du sender varene tilbake. Varene skal ikke være brukt og være i opprinnelig stand (originalemballasjen skal ikke være brutt). Varene skal pakkes forsvarlig og sendes til: Ditt Italia, JTM Consult AS, Att: Jan Terje Melandsø, Skogvegen 1, 2072 DAL

Personopplysninger
Ditt Italia er ansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi hverken gir eller selger opplysninger om deg videre til noen utenfor Ditt Italia sin nettbutikk. Personopplysningene vil kunne benyttes så lenge du er aktiv kunde hos Ditt Italia. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet.

Copyright
Innhold på nettsidene til dittitalia.no kan ikke lasts ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten forhåndssamtykke fra Ditt Italia. Disse nettsider er beskyttet etter bl.a. opphavsretts–, markedsførings– og varemerkelovgivningen.