Beskrivelse
Matgave med kaldpresset ekstra jomfru olivenolje, pasta av steinmalt hvete og tomatsaus med hvitløk og chili. En utsøkt gave fra Toscana og Umbria!
Produsenter:
Frantoio Cataloni Miranda
http://www.frantoiocataloni.it/en/
Mulino Grappi
http://www.mulinovaldorcia.it
Azienda Agricola Poggione
https://farmpoggione.com/
Ingredienser
Kaldpresset ekstra jomfru olivenolje
Ren olivenolje av høy kvalitet.
Denne oljen er en blend, laget av sortene som er typiske for regionen Umbria: Leccino, Moraiolo og Frantoio. I tillegg brukes også Dolce Agogia og Rajo. Dette er en svært anvendelig olje, som passer perfekt til alt fra forretter og salater, til pasta, grillet kjøtt og fisk. Prøv også olivenoljen på en klassisk hvit bruschetta, for virkelig å kjenne den gode smaken!
Pasta “Gigli”
Pasta laget av antikke og steinmalte hvetesorter.
Ingredienser: Økologisk durumhvete semolina “Senatore Cappelli”, økologisk hvetemel “Verna Biologico” Type “2”.
Inneholder gluten.
(Allergener i uthevet skrift)
Tomatsaus med hvitløk og chili – Aglione Hot
Ferdig tilberedt tomatsaus med hvitløk og chili, som passer perfekt til pasta eller crostini. Et velsmakende produkt fra Toscana.
Ingredienser: Tomat (95%), ekstra jomfru olivenolje, hvitløk, salt, chili.
Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.