KAMPANJE!

Kaldpresset ekstra jomfru olivenolje – Cataloni

kr 145kr 393

100% ren kaldpresset ekstra jomfru olivenolje. Denne oljen er en blend av sortene som er typiske for regionen Umbria: Leccino, Moraiolo og Frantoio. I tillegg brukes også Dolce Agogia and Rajo. Passer perfekt til alt fra forretter og salater, til pasta, grillet kjøtt og fisk!

Ekte italiensk olivenolje av høy kvalitet:

  • Syrenivå: 0,07 (lovgivende grense = 0,8)
  • Antall peroksider: 8,04 (lovgivende grense = 20)

En perfekt julegave til famile, venner, ansatte og kunder!

Dette er en bestillingsvare

Kampanjetilbudet gjelder tom. 30. november 2018
Levering i midten av desember 2018 (eller senere etter avtale)

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Kaldpresset ekstra jomfru olivenolje. Denne oljen er en blend (består av flere olivensorter), laget av sortene som er typiske for regionen Umbria: Leccino, Moraiolo og Frantoio. I tillegg brukes også Dolce Agogia and Rajo. Dette er en svært anvendelig olje, som passer perfekt til alt fra forretter og salater, til pasta, grillet kjøtt og fisk. Prøv også olivenoljen på en klassisk hvit bruschetta, for virkelig å kjenne den gode smaken!

Olivensorter:

Leccino, Moraiolo, Frantoio, Dolce Agogia og Rajo.

Profil for duft og smak:

Cataloni sine olivenlunder er preget av Moraiolo-sorten sin tilstedeværelse. Denne oljen har en sterk sensorisk personlighet, er medium krydret, og avgir svært fruktige og intense aromaer. Oljen er høyt verdsatt, både for smaken og for tilstedeværelsen av høyt innhold av polyfenoler, som gir spesielle helseegenskaper og merverdi til selve olivenoljen. Fargen er intens grønn, den lukter av artisjokk, tomat og ferskt friskt gress. Inneholder også et hyggelig notat av mandel. Olivenoljen fra Cataloni Miranda har en intens og vedvarende smak, med en riktig balanse mellom bitterhet og krydder.

Serveringsforslag:

Dette er en olivenolje som passer til mange anledninger. Prøv den til forretter, salater, pasta, supper, grillet kjøtt, fisk og en god siderett eller tilbehør. Hell olivenoljen over en klassisk hvit bruschetta, for virkelig å kjenne den unike smaken!

Kjemisk-fysisk analyse:

Surhet (syrenivå): 0,07 (lovgivende grense = 0,8)
Antall peroksider: 8,04 (lovgivende grense = 20)

Last ned kjemisk-fysisk analyse som PDF

I tillegg til flaskestørrelsene som er oppgitt, kan denne olivenoljen også fås i metallkanner på 1, 3 eller 5 liter ved forespørsel.

Opprinnelse: Umbria, Italia.
Produsent: Produsert i regionen Umbria, Italia av Frantoio Catalini Miranda, 05017 Monteleone di Orvieto (TR).

http://www.frantoiocataloni.it/en/

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Produsent

Frantoio Cataloni Miranda

Region

Umbria

Næringsinnhold per 100 g

Energi3389 kJ/809,9 kcal
Fett91,3 g
– hvorav mettet fett12 g
Karbohydrat0 g
– hvorav sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.