Kaldpresset ekstra jomfru olivenolje – Cataloni

kr 122kr 419

100% ren kaldpresset ekstra jomfru olivenolje. Denne oljen er en blend av sortene som er typiske for regionen Umbria: Leccino, Moraiolo og Frantoio. I tillegg brukes også Dolce Agogia og Rajo. Passer perfekt til alt fra forretter og salater, til pasta, grillet kjøtt og fisk!

Ekte italiensk olivenolje av høy kvalitet:

  • Syrenivå: 0,07 (lovgivende grense = 0,8)
  • Antall peroksider: 8,04 (lovgivende grense = 20)

I tillegg til flaskestørrelsene som er oppgitt, kan denne olivenoljen også fås i metallkanner på 1, 3 eller 5 liter ved forespørsel.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Kaldpresset ekstra jomfru olivenolje. Denne oljen er en blend (består av flere olivensorter), laget av sortene som er typiske for regionen Umbria: Leccino, Moraiolo og Frantoio. I tillegg brukes også Dolce Agogia og Rajo. Dette er en svært anvendelig olje, som passer perfekt til alt fra forretter og salater, til pasta, grillet kjøtt og fisk. Prøv også olivenoljen på en klassisk hvit bruschetta, for virkelig å kjenne den gode smaken!

Olivensorter:

Leccino, Moraiolo, Frantoio, Dolce Agogia og Rajo.

Profil for duft og smak:

Cataloni sine olivenlunder er preget av Moraiolo-sorten sin tilstedeværelse. Denne oljen har en sterk sensorisk personlighet, er medium krydret, og avgir svært fruktige og intense aromaer. Oljen er høyt verdsatt, både for smaken og for tilstedeværelsen av høyt innhold av polyfenoler, som gir spesielle helseegenskaper og merverdi til selve olivenoljen. Fargen er intens grønn, den lukter av artisjokk, tomat og ferskt friskt gress. Inneholder også et hyggelig notat av mandel. Olivenoljen fra Cataloni Miranda har en intens og vedvarende smak, med en riktig balanse mellom bitterhet og krydder.

Serveringsforslag:

Dette er en olivenolje som passer til mange anledninger. Prøv den til forretter, salater, pasta, supper, grillet kjøtt, fisk og en god siderett eller tilbehør. Hell olivenoljen over en klassisk hvit bruschetta, for virkelig å kjenne den unike smaken!

Kjemisk-fysisk analyse:

Surhet (syrenivå): 0,07 (lovgivende grense = 0,8)
Antall peroksider: 8,04 (lovgivende grense = 20)

Last ned kjemisk-fysisk analyse som PDF

I tillegg til flaskestørrelsene som er oppgitt, kan denne olivenoljen også fås i metallkanner på 1, 3 eller 5 liter ved forespørsel.

Opprinnelse: Umbria, Italia.
Produsent: Produsert i regionen Umbria, Italia av Frantoio Cataloni Miranda, 05017 Monteleone di Orvieto (TR).

http://www.frantoiocataloni.it/en/

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Produsent

Region

Næringsinnhold per 100 g

Energi 3389 kJ/809,9 kcal
Fett 91,3 g
– derav mettet fett 12 g
Karbohydrat 0 g
– derav sukker 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.