Beskrivelse
Kaldpresset ekstra virgin olivenolje. Denne oljen er en blend (består av flere olivensorter), laget av sortene Leccino, Moraiolo og Frantoio. Passer perfekt til ferskt eller ristet brød, dressing, kjøtt, grillede grønnsaker og salater!
Olivensorter:
Leccino, Moraiolo, Frantoio.
Profil for duft og smak:
Intens og fruktig. Visuelt fremstår oljen med en smaragdgrønn farge. Duft av rike fruktige notater av grønn oliven. Smaken er godt balansert med sterke friske gresstoner. Intensivt bitter og krydret på en harmonisk måte. Etterlater en krydret ettersmak av frisk oliven.
Serveringsforslag:
Denne olivenoljen smaker ypperlig på ferskt eller ristet brød. Oljen passer utmerket i vegetabilske supper, og smaker godt sammen kjøtt, grillede grønnsaker og salater.
Kjemisk-fysisk analyse:
Surhet (syrenivå): 0,14 (lovgivende grense = 0,8)
Antall peroksider: 6,01 (lovgivende grense = 20)
Last ned kjemisk-fysisk analyse som PDF
I tillegg til flaskestørrelsene som er oppgitt, kan denne olivenoljen også fås i metallkanner på 3 eller 5 liter ved forespørsel.
Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Romtemperatur.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produsentens etikett.
Opprinnelse: Umbria, Italia.
Produsent: Produsert i regionen Umbria, Italia av Azienda Agricola Pomario, 06066 Piegaro (PG).
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.