Beskrivelse
Økologisk ekstra jomfru olivenolje. Monovarietal olje (består av en olivensort), laget kun av sorten Frantoio. Passer perfekt til salater, bruschetta og fisk!
Olivensort:
Frantoio
Profil for duft og smak:
Duft av oliven, gressaktig, skarp duft av urter, smak av bitter mandel, artisjokk, krydret, bitter, balansert, florale notater.
Serveringsforslag:
Salater, supper, bruschetta, pastaretter, velsmakende fisk, fløyelsmyke kikerter og/eller selleri, omeletter med artisjokker, asparges.
Kjemisk-fysisk analyse:
Surhet (syrenivå): 0,07 (lovgivende grense = 0,8)
Antall peroksider: 6,14 (lovgivende grense = 20)
Last ned kjemisk-fysisk analyse som PDF
I tillegg til flaskestørrelsene som er oppgitt, kan denne olivenoljen også fås i metallkanner på 3 eller 5 liter ved forespørsel.
Opprinnelse: Umbria, Italia.
Produsent: Produsert i regionen Umbria, Italia av Agriturismo Biologico Cornieto, 05017 Monteleone di Orvieto (TR).
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.