Pasta Pici fra Val d’Orcia

kr 148

Pasta «Pici» av durummel, som er høstet og malt på mølle i Val d’Orcia. Det ferdige produktet blir støpt i bronseform, slik at sausen skal sitte bedre. Et tradisjonsrikt produkt fra Toscana.

Ingredienser: Durumhvete semolina, vann.

Allergener: Hvete, inneholder gluten.

Kan inneholde spor av: Soya, egg og/eller eggderivater.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Pasta «Pici» av durummel, som er høstet og malt på mølle i Val d’Orcia. Det ferdige produktet blir støpt i bronseform, slik at sausen skal sitte bedre. Et tradisjonsrikt produkt fra Toscana.

Tilberedning: 23-25 minutter i fosskokende vann, som helles ut etterpå.
Oppbevaring: Mørkt i romtemperatur.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: Toscana, Italia.
Produsent: Produsert og pakket i regionen Toscana, Italia av Agricola PastaPanarese di Alessio Panarese, 53023 Castiglione D’Orcia (SI).

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Produsent

Region

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1490 kJ/351 kcal
Fett 1,2 g
– hvorav mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 72 g
– hvorav sukker 4 g
Kostfiber 3 g
Protein 12 g
Salt 0,06 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.