Beskrivelse
Pistasjpesto med 65% ekte pistasjnøtter fra Sicilia. Passer perfekt som tilbehør til pasta. En tradisjonell delikatesse fra Sicilia av ekte sicilianske pistasjnøtter!
Pesto – av ekte sicilianske pistasjnøtter.
En tradisjonell pesto fra Sicilia som vil kle nesten enhver rett, både til lunch og middag!
På Sicilia gjør man som i resten av Italia. Sicilianere tar i bruk lokale råvarer når de skal lage godt tilbehør til god italiensk mat. Derfor har de også sine egne typer pesto.
Alle italienere vet at den aller beste pistasjen kommer fra Sicilia, og pesto med siciliansk pistasj smaker guddommelig. Stjernekokker over hele verden bruker forskjellige varianter av pesto med pistasj i sine italienske retter, og det er ingen grunn til at ikke du kan gjøre det samme.
Begynn i dag med å smake på vår deilige pesto av pistasj, som kommer direkte fra Sicilia. Den vil garantert fange både din og gjestenes oppmerksomhet. Vi har importert pesto med hele 65% pistasjnøtter til deg, slik at du kan få prøve de deilige og unike smakene sammen all slags mat.
Pistasjnøttene blir knust og tilsatt ved hjelp av tradisjonelle metoder, og dette gir produktet en helt spesiell og rik tekstur.
Denne deilige pestoen kan brukes på utallige måter, og her er noen velsmakende eksempler:
Pastaretter, kjøtt, kylling, fisk, reker, kamskjell, pizza, risotto, grønnsaker, poteter, egg, bruschetta, brød og loff. Pesto av pistasj passer også perfekt til vegetarretter!
Pesto av pistasjnøtter er et klassisk siciliansk tilbehør med duftende og aromatiske ingredienser, som passer godt til enkle og autentiske retter. Smak, lukk øynene og nyt smaken. Dette er et eventyr for ganen!
Pistasjnøttene er dyrket uten bruk av genmodifiserte organismer (de er GMO-fri). Dette er et vegansk produkt som er glutenfritt og laktosefritt, og varen er i tillegg helt fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.
Produktet oppbevares i kjøleskapet etter åpning og bør konsumeres innen 3-4 dager.
Tips:
- Bruk 2-3 spiseskjeer med pesto når du skal tilberede 600 g pasta.
- Når glasset er åpnet, dekk toppen med litt olje før du putter det i kjøleskapet. Da beholder innholdet sin myke konsistens enda lenger.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.