Valnøttpesto

kr 129

Pesto fremstilt av naturlige valnøtter fra Italia. Passer spesielt godt til varme retter. Perfekt som tilbehør til pasta. En tradisjonell delikatesse fra Sicilia av ekte italienske valnøtter.

Ingredienser: Valnøtter fra Italia (65%), solsikkeolje, salt. Ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.

(Allergener i uthevet skrift)

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Valnøttpesto – av ekte italienske valnøtter.

Denne pestoen av valnøtter er anvendt i pasta gjennom en pre-raffinert og raffinert prosess med etterfølgende pasteurisering. Bruken av nøye utvalgte råvarer sikrer en karakteristisk og varig aroma.

Valnøttene er dyrket uten bruk av genmodifiserte organismer (de er GMO-fri), og er derfor av absolutt topp kvalitet. Valnøtter produseres fra frukt høstet ved riktig grad av modenhet. Dette er et vegansk produkt som er glutenfritt og laktosefritt.

Alt arbeid og etterfølgende transport skjer i henhold til normale hygieniske forhold. En kontroll med elektronisk utstyr garanterer totalt fravær av fremmedlegemer. Produktet er fritt for tilsetningsstoffer.

Produktet lagres i originalemballasjen ved romtemperatur. Må oppbevares på et tørt sted borte fra direkte kilder til varme, slik at det opprettholder sine egenskaper i lang tid.

Oppbevares i kjøleskapet etter åpning og bør konsumeres innen 3-4 dager. Produktet er best før 24 måneder fra produksjonsdato. Se oppgitt dato på produsentens etikett.

Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i regionen Sicilia, Italia av Sicysun S.r.l, 95031 Adrano (CT).

Produktinformasjon som PDF

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Produsent

Sicysun

Region

Sicilia

Næringsinnhold per 100 g

Energi2996 kJ/716 kcal
Fett71,06 g
– hvorav mettet fett19,0 g
Karbohydrat13,71 g
– hvorav sukker3,0 g
Kostfiber3,9 g
Protein15,23 g
Salt2,0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.