Beskrivelse
Valnøttpesto med 65% ekte valnøtter fra Italia. Passer perfekt som tilbehør til pasta. En tradisjonell delikatesse fra Sicilia av ekte italienske valnøtter!
Pesto – av ekte italienske valnøtter.
En tradisjonell pesto fra Sicilia som vil kle nesten enhver rett, både til lunch og middag!
På Sicilia gjør man som i resten av Italia. Sicilianere tar i bruk lokale råvarer når de skal lage godt tilbehør til god italiensk mat. Derfor har de også sine egne typer pesto.
En pesto med valnøtter smaker fantastisk. Stjernekokker over hele verden bruker forskjellige varianter av pesto med valnøtter i sine italienske retter, og det er ingen grunn til at ikke du kan gjøre det samme.
Begynn i dag med å smake på vår deilige pesto av valnøtter, som kommer direkte fra Italia. Den vil garantert fange både din og gjestenes oppmerksomhet. Vi har importert pesto med hele 65% valnøtter til deg, slik at du kan få prøve de deilige og unike smakene sammen all slags mat.
Valnøttene blir knust og tilsatt ved hjelp av tradisjonelle metoder, og dette gir produktet en helt spesiell og rik tekstur.
Denne deilige pestoen kan brukes på utallige måter, og her er noen velsmakende eksempler:
Pastaretter, kjøtt, kylling, fisk, reker, kamskjell, pizza, risotto, grønnsaker, poteter, egg, bruschetta, brød og loff. Pesto av valnøtter passer også perfekt til vegetarretter!
Pesto av valnøtter er et klassisk siciliansk tilbehør med duftende og aromatiske ingredienser, som passer godt til enkle og autentiske retter. Smak, lukk øynene og nyt smaken. Dette er et eventyr for ganen!
Valnøttene er dyrket uten bruk av genmodifiserte organismer (de er GMO-fri). Dette er et vegansk produkt som er glutenfritt og laktosefritt, og varen er i tillegg helt fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.
Produktet oppbevares i kjøleskapet etter åpning og bør konsumeres innen 3-4 dager.
Tips:
- Bruk 2-3 spiseskjeer med pesto når du skal tilberede 600 g pasta.
- Når glasset er åpnet, dekk toppen med litt olje før du putter det i kjøleskapet. Da beholder innholdet sin myke konsistens enda lenger.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.