Historier fra ditt Italia

Dette er historier fra ditt Italia, som gir deg ekte italienske opplevelser.

Møt menneskene, få oppskrifter og les historier fra stedene der dine italienske matvarer, produkter og opplevelser kommer fra!
Spalletti Trivelli fra Pomario – Med aner tilbake til Napoleon

Spalletti Trivelli fra Pomario – Med aner tilbake til Napoleon

Den prisvinnende olivenoljen og vinen fra gården Pomario ved Piegaro, fremstilles av Spalletti Trivelli-familien. Dette er en stolt italiensk famile som kan spore sine røtter helt tilbake til den spede begynnelse av den italienske historien. Vi slår av en prat med eieren av Pomario, Giangiacomo Spalletti Trivelli.

Pistasjkake

Pistasjkake

Pistasjkake smaker skikkelig godt både til hverdag og fest. Overrask gjestene dine ved å lage i stand en smakfull kake med pistasjnøtter til festen eller sammenkomsten. Det er det helt sikkert noen av gjestene dine som ikke har smakt før!

O mio babbino caro – Kjærligheten eller døden

O mio babbino caro – Kjærligheten eller døden

O mio babbino caro er en arie for sopran fra operaen Gianni Schicchi, en komedie i én akt av Giacomo Puccini. Arien synges av Lauretta, som bønnfaller sin far om å få gifte seg med sin store kjærlighet, Rinuccio. Se video her med Sissel Kyrkjebø og Maria Callas, og les teksten på italiensk og norsk.

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus er en smakfull pastavariant, som du kanskje ikke har prøvd før? Bruk denne oppskriften dersom du ønsker en ekstra god smak på de tradisjonelle pastarettene dine!

Matgaver til ansatte som takk for innsatsen

Matgaver til ansatte som takk for innsatsen

Matgaver til ansatte er en populær påskjønnelse for god arbeidsinnsats. Kjøp smakfulle og unike matgaver fra Italia til dine medarbeidere. Se våre førsteklasses produkter fra Toscana, Umbria og Sicilia, som kan deles med familie og venner både til hverdag og fest.

Møt menneskene, få oppskrifter og les historier fra stedene der dine italienske matvarer, produkter og opplevelser kommer fra