Warning: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/4/d/dittitalia/wp-config.php on line 96

Warning: Constant EMPTY_TRASH_DAYS already defined in /home/4/d/dittitalia/wp-config.php on line 97
Historier fra ditt Italia - Møt menneskene og les om stedene

Olivenolje

Olivenolje Produksjon av olivenolje er en praksis som stammer helt tilbake til de tidligste registrerte sivilisasjonene. Her får du en liten smakebit av olivens rike og varierte historie, de biologiske forholdene og en innsikt i hvordan olivenolje lages. Historien om...
Massimiliano fra Poggione – Tilbake til fortidens bærekraftige landbruk

Massimiliano fra Poggione – Tilbake til fortidens bærekraftige landbruk

De store markene til Azienda Agricola Poggione (Poggione-gården) er et vakkert syn. Gården ligger nær Sarteano, i de vakre åsene i sørlige Toscana. Her produserer de ekstra jomfru olivenolje av ypperste kvalitet, antikkens kornmel, friske grønnsaker og matlagings-sauser, samtidig som de driver et lite feriehjem for turister. Vi skal la eieren, Massimiliano Fe, sin entusiasme snakke for seg.

Giangiacomo fra Pomario – Med aner tilbake til Napoleon

Giangiacomo fra Pomario – Med aner tilbake til Napoleon

Den prisvinnende olivenoljen og vinen fra gården Pomario ved Piegaro, fremstilles av Spalletti Trivelli-familien. Dette er en stolt italiensk famile som kan spore sine røtter helt tilbake til den spede begynnelse av den italienske historien. Vi slår av en prat med eieren av Pomario, Giangiacomo Spalletti Trivelli.

Pistasjkake

Pistasjkake

Pistasjkake smaker skikkelig godt både til hverdag og fest. Overrask gjestene dine ved å lage i stand en smakfull kake med pistasjnøtter til festen eller sammenkomsten. Det er det helt sikkert noen av gjestene dine som ikke har smakt før!

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus

Pasta med pistasj og bacon i fløtesaus er en smakfull pastavariant, som du kanskje ikke har prøvd før? Bruk denne oppskriften dersom du ønsker en ekstra god smak på de tradisjonelle pastarettene dine!

Matgaver til ansatte som takk for innsatsen

Matgaver til ansatte som takk for innsatsen

Matgaver til ansatte er en populær påskjønnelse for god arbeidsinnsats. Kjøp smakfulle og unike matgaver fra Italia til dine medarbeidere. Se våre førsteklasses produkter fra Toscana, Umbria og Sicilia, som kan deles med familie og venner både til hverdag og fest.