
Pistasjkake
Pistasjkake smaker skikkelig godt både til hverdag og fest. Overrask gjestene dine ved å lage i stand en smakfull kake med pistasjnøtter til festen eller sammenkomsten. Det er det helt sikkert noen av gjestene dine som ikke har smakt før!

- 6 stk egg
- 300 g pistasjpulver
- 100 g mel, type 00
- 250 g sukker
- 150 g smør
- 1/2 glass melk
- litt bakepulver
- hakkede pistasjnøtter
-
Pisk egg og sukker sammen til du får en myk, lett og skummende krem - minst 10 minutter.
-
Gjør smøret mykt, og bland inn dette.
-
Tilsett og bland inn mel, pistasjpulver og bakepulver.
-
Helt til slutt blander du inn melken.
-
Ha smør og mel på innsiden av en kakeform og hell oppi.
-
Stek ved 180 grader C i ca 40 minutter. Ikke åpne stekeovnen de første 30 minuttene.
Bruk en tannpirker el. for å sjekke når kaken er ferdig (tannpirkeren er tørr). -
Pynt kaken med hakkede pistasjnøtter.
Produkter som passer til denne oppskriften: