Warning: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/4/d/dittitalia/wp-config.php on line 96

Warning: Constant EMPTY_TRASH_DAYS already defined in /home/4/d/dittitalia/wp-config.php on line 97
Personvern - Ditt Italia

Personvern

Denne personvernerklæring (privacy policy) gjelder ved besøk på Ditt Italia («foretaket») sine nettsider.

Ditt Italia drives av bedriften JTM Consult AS i Eidsvoll, som eies av Jan Terje Melandsø.

Når du besøker dette nettstedet registreres ikke-personlige data i tillegg til de opplysnngene du selv gir oss. Dette gjelder eksempelvis: nettleser, operativsystem og hvilke sider du besøker. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet for deg.

Ved ditt besøk lagres ”cookies” (informasjonskapsler) som tekstfiler på din datamaskin. Informasjonen brukes til å kartlegge bruk av nettsidene og lage rapporter til foretaket. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

Dersom du ønsker at Ditt Italia skal utføre tjenester for deg, trenger foretaket visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til foretaket, brukes for at Ditt Italia skal kunne yte bedre service og tjenester overfor deg. Opplysningene brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Alle opplysninger behandles kun av Ditt Italia som er behandlingsansvarlig.

Ditt Italia er ikke ansvarlig for innholdet i eksterne lenker. Vi kan ikke ta ansvar for måten personvernet praktiseres på andre nettsteder, som du finner via lenker fra foretakets nettsider.

Vi vil aldri selge, leie ut eller på annen måte handle med dine personopplysninger.
Ditt Italia har alle immaterielle rettigheter til sidene, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra foretaket.

Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.no/

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte oss:

Ditt Italia
JTM Consult AS
Skogvegen 1
2072 Dal
personvern@dittitalia.no
org.nr: 920 504 515 MVA