Matgaver til ansatte som takk for innsatsen

Smått og stort

Matgaver til ansatte er populært hos alle i bedriften når virksomheten skal markere milepæler og avslutninger. De fleste ledere og beslutningstagere ønsker nettopp å kjøpe noe spesielt til sine medarbeidere for å påskjønne deres arbeidsinnsats og resultater.

Dette er mest vanlig før julehøytiden eller på sommerfesten når halvåret går mot slutten og ferien nærmer seg. Samtidig gir dette arbeidstakerne en bekreftelse på at de er betydningsfulle og har verdi for bedriften.

I forkant av beslutninger som gjelder innkjøp, gjør kanskje også bedriften din noen betraktninger knyttet til hva dere skal kjøpe nettopp dette året?

Firmagaven skal være spesiell

Ikke bare må gaven deres være populær når den deles ut, men den må også komme til nytte for den ansatte som skal ta den i bruk. Kanskje er det også et ønske at gaven dere gir bort skal være litt eksklusiv og unik?

Matgaver til ansatte fra Ditt Italia kan oppfylle disse ønskene på mange måter.

Italienske matgaver til ansatte

Gavene du finner hos oss er komponert slik at de skal kunne brukes i sammenheng med hverandre eller passe til et tema. Dette er ekte italienske produkter i særklasse fra Toscana, Umbria og Sicilia.

Alle varene kommer fra små, lokale leverandører som vi er stolte av å kjenne personlig.

Er du og bedriften din på utkikk etter noen spesielle gaver til en spesiell sammenheng? Vi skreddersyr gjerne matgaver som passer til dine behov.

Husk at kanskje det beste med matgaver til ansatte, er den gleden dine medarbeidere har når de deler gaven med familie og venner.

Er du på jakt etter matgaver til ansatte?

Hos Ditt Italia finner du det du trenger av unike og smakfulle italienske matgaver. Dette er autentisk og tradisjonsrik mat, og det betyr firmagaver i særklasse til dine forretningsforbindelser og ansatte.

Kontakt oss allerede i dag for en hyggelig prat om spennende matgaver til dine ansatte!

Smakfulle italienske matgaver:

Viser alle 14 resultater