Kake med pistasjnøtter
Pistasjkake
Forberedelsestid
20 minutter
Koke-/steketid
40 minutter
Totaltid
1 time
 
Porsjoner: 8
Ingredienser
  • 6 stk egg
  • 300 g pistasjpulver
  • 100 g mel, type 00
  • 250 g sukker
  • 150 g smør
  • 1/2 glass melk
  • litt bakepulver
  • hakkede pistasjnøtter
Instruksjoner
  1. Pisk egg og sukker sammen til du får en myk, lett og skummende krem - minst 10 minutter.

  2. Gjør smøret mykt, og bland inn dette.

  3. Tilsett og bland inn mel, pistasjpulver og bakepulver. 

  4. Helt til slutt blander du inn melken.

  5. Ha smør og mel på innsiden av en kakeform og hell oppi.

  6. Stek ved 180 grader C i ca 40 minutter. Ikke åpne stekeovnen de første 30 minuttene. 
    Bruk en tannpirker el. for å sjekke når kaken er ferdig (tannpirkeren er tørr).

  7. Pynt kaken med hakkede pistasjnøtter.